AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 09:22
Tre ugers hård militærtræning: Disse øvelser skal Son igennem

Der venter Heung-Min Son tre hårde uger, når han senere på måneden skal aftjene sin værnepligt.


Den 20. april går det løs. Tottenham-stjernen Heung-Min Son bruger coronapausen til at aftjene sin værnepligt i det sydkoreanske militær, og der venter tre prøvende uger.

I løbet af de tre uger bliver han udsat for lidt af hvert. Ifølge the Times venter der både en gruppemarch på 30 kilometer, træning i at håndtere kemiske våben og affyringer med skarpladte våben.

- Når man er i militæret, skal man være i stand til at affyre en riffel, trække vejret i gas og deltage i en kamp, samt rulle og kravle rundt på slagmarken, fortæller en leder fra marinekorpset.

Det seneste stykke tid har Tottenham-spilleren opholdt sig i sit hjemland, hvor han har plejet en brækket arm. Han forventes dog at være i stand til at gennemføre sin værnepligt, hvor der undervejs vil blive taget hensyn til den skadede arm.

I Sydkorea er reglen, at alle mænd skal have været gennem militærtræning, inden de fylder 28 år. Normalvis er der tale om 21 måneders tjeneste, men fordi Son hjalp sit land til at vinde asiatiske lege i 2018, skal han blot gennem tre ugers værnepligt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED