Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tre transfers der vil give mening

Af Morten Bruun Jørgensen
15.01.2021 Kl. 21:10
Vi har udvalgt tre ikke helt urealistiske transfers, som vi gerne ser i Premier League dette transfervindue.

Der er stadig lidt mere end to uger tilbage af dette transfervindue, der indtil videre har været ganske roligt.

På nuværende tidspunkt trækker det da heller ikke op til de helt store handler, men vi har kigget lidt rundt og vurderet, at de tre nedenstående handler ikke er urealistiske – og det er samtidig nogle, som vi gerne vil se ske.

Diego Costa –> Wolves (odds 2,0 hos Unibet)

Den kontroversielle angriber står uden klub efter bruddet med Atlético Madrid, og et skifte til Wolves virker helt oplagt. Wolves er uden Raul Jiménez på ubestemt tid, og Costa har nogle af de samme kvaliteter. Derudover har Costa tidligere bevist, at han kan levere i Premier League.

Emiliano Buendía –> Arsenal (odds 3,5 hos Unibet)

Arsenals offensiv har i store dele af denne sæson været sløj, og det ville Buendía kunne gøre noget ved. Argentineren er blevet rygtet til The Gunners, og han viste i sidste sæson gode kvaliteter, da han var en profil for Norwich i Premier League. Men Smith Rowes opblomstring kan måske have sat en stopper for det skifte.

Dean Henderson –> Sheffield United (odds 3,1 hos Betfair)

Den lovende engelske målmand har tilbragt størstedelen af sæsonen på bænken hos Manchester United, og det gavner næppe hans udvikling. Derimod har Sheffield United lukket adskillige mål ind, og en lejeaftale for resten af sæsonen kan være gavnlig for alle parter.

Annonce