Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 16:26
Tre Premier League-klubber kigger på Braithwaite

FC Barcelona håber at sælge Martin Braithwaite til januar, og det kan være gode nyheder for tre klubber i den bedste engelske række


Allerede i sommer blev danske Martin Braithwaite flere gange rygtet tæt på et skifte til Premier League. Men det blev som bekendt ikke til noget, og angriberen blev i Barcelona, hvor han dog kun har fået 37 minutters spilletid i sæsonen indtil videre. 

Ifølge den catalanske avis Sport prøver Barca igen at sælge Braithwaite til januar. Han er langt fra den eneste profil, som er til salg på Camp Nou, men de op til 15 millioner pund han potentielt kan indbringe menes at være afgørende for bestræbelser på at hente Memphis Depay i Lyon.

Og tre Premier League-klubber skulle være klar til måske at investere i danskeren. Det drejer sig om West Ham, West Bromwich og Leeds United. Altså ikke ligefrem af samme kaliber som Barcelona, men det er også værd at huske på, at Braithwaites sidste engelske eventyr med Middlesbrough ikke var den store succes. 

Martin Braitwaite er som udgangspunkt indstillet på at blive i Barcelona og kæmpe for sin plads, men ønsket om spilletid frem sommerens EM-slutrunde kan påvirke en eventuel beslutning om at skifte berettes det også. 

 

VIND FOOTBALL MANAGER 2021 HER:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED