AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 14:56
Tre Premier League-danskere udtaget til U21-landsholdets bruttotrup

Niels Frederiksen har i dag udtaget sin bruttotrup til sommerens U21-slutrunde, og her er der flere spillere fra Premier League med.


Det danske U21-landshold skal møde Tyskland, Serbien og Østrig til EM i næste måned, og i dag er bruttotruppen til turneringen blevet udtaget på et pressemøde i Hornbæk.

Niels Frederiksen har set bort fra blandt andre Andreas Christensen, der ellers var aktuel for U21-landsholdet, men derimod er både Philip Billing, Daniel Iversen og Anders Dreyer repræsenteret fra Premier League.

I denne sæson har Daniel Iversen været udlejet fra Leicester til Oldham, og den 21-årige målmand er det klare førstevalg på ungdomslandsholdet, hvor Philip Billing også må formodes at spille en stor rolle efter en flot sæson i Huddersfield.

Anders Dreyer har indtil videre ikke fået debut for Brighton, og han har det seneste stykke tid været udlejet til St. Mirren, men på U21-landsholdet har han fået en del spilletid i kvalifikationen til EM.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED