AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2019 16:08
Tre erfarne men billige midtbanespillere, United kan hente i januar

Manchester United har brug for forstærkninger på midtbanen. Men det er der heldigvis råd for.


Det bliver mere og mere tydeligt, at der er behov for nye folk til midtbanen i Manchester United.

Paul Pogba rygtes konstant væk, Juan Mata er blevet langsom, og Fred og Andreas Pereira tilhører ikke ligefrem verdenstoppen. Og så har vi end ikke nævnt Nemanja Matic.

Og mens Scott McTominay har været fraværende i de seneste tre kampe, har holdet i ligaen spillet 3-3 med Sheffield United og seneste 2-2 mod et andet oprykkerhold, Aston Villa. Ind imellem de to kampe tabte et ungt reservehold 2-1 til Astana, men det resultat kan man dog næppe slutte noget ud fra.

Nu har avisen Manchester Evening News så været behjælpelige med at finde tre modne spillere, som Ole Gunnar Solskjær kan hente til klubben forholdsvis billigt.

 

Ever Banega

Sevilla-spilleren var god i Champions League-kampene mod netop United sidste år, selvom De Røde Djævle havde en noget stærkere midtbane dengang.

Banega er godt nok blevet 31 år, men han kunne stadig være en forstærkning. Har kontrakt med Sevilla indtil næste sommer.

Estimeret til 15 millioner euro.

Luka Modric

Kroaten var tæt på et skifte til Old Trafford i 2011, da han stadig var i Tottenham, men forhandlingerne blev ikke til noget. I stedet tog han som bekendt til Real Madrid, hvor han hjalp klubben til fire Champions League-titler på fem år.

Modric, der har kontrakt med Real Madrid indtil 2020, bliver 35 næste år, så det skal til at være, hvis han skal nå et sidste stort skifte.

Estimeret til 20 millioner euro.

Blaise Matuidi

Blaise Matuidis kontrakt med Juventus udløber også næste år, men den 32-årige franskmand spiller stadig ofte for Den Gamle Dame. Et godt bud på en kvalitetsspiller til Uniteds hold, hvor han kunne få lov at spille sammen med landsmanden Pogba, hvis denne bliver.

Estimeret værdi: 22 millioner euro.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED