Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:05:2021 15:14
Tre alternativer: United har udpeget tre mulige Pogba-afløsere

Ifølge rapporter overvejer Manchester United at sælge Paul Pogba til sommer, og tre mulige erstatninger for den franske stjerner er på blokken i storklubben


Paul Pogba har kontraktudløb i 2022, og som altid skorter det ikke på historier om den franske midtbanespiller, der igen og igen rygtes til klubber som Juventus, Real Madrid og PSG.

Og Manchester United er efter sigende klar til at kappe strengen efter denne sæson, hvis Pogba ikke går med til en kontraktforlængelse. Hvis det skulle ske, så har klubben tre mulige erstatninger linet up. 

Det skriver Daily Mirror, der mener at vide, at United har kig på Atlético Madrids Saúl Ñiguez, Wilfried Ndidi i Leicester og West Hams Declan Rice. 

Alle tre menes at være til rådighed for et beløb i størrelsesordenen af 60-70 millioner pund. 

Paul Pogba og holdkammeraterne møder senere i dag ærkerivalerne fra Liverpool. Der er kickoff på Old Trafford kl. 17.30. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED