Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2020 21:31
Transferguru vil fritstilles - United og Tottenham øjner sportsdirektør

Manchester United og Tottenham er blandt flere klubber, der er interesseret i den respekterede sportdirektør, Luis Campos.


Luis Campos bliver anset for at være en de bedste sportsdirektører, og nu er der hård rift om ham.

På nuværende tidspunkt er han ansat hos Lille, men ifølge Daily Record ønsker han at blive fritstillet fra sin kontrakt grundet uenigheder om sommerens transferaktivitet. 

Den 56-årige portugiser har ikke mødt op på sin kontor i Lille siden transfervinduet i Frankrig lukkede for to uger siden. 

Luis Campos startede med at skabe sit navn som sportsdirektør i AS Monaco, hvor han var afgørende for køb af Fabinho, Thomas Lemar, Benjamin Mendy, Nicolas Pepe, Bernardo Silva og Kylian Mbappe. Siden sit skifte til Lille i 2017 har han været med til at sælge spillere for mere end 2,6 milliarder kroner. 

Ønsket om at blive fritstillet har fået Manchester United og Tottenham op af stolen. Det skriver Daily Record. 

Jose Mourinho er meget opsat på at få ham med i teamet i Tottenham, og det var han også, da han var manager på Old Trafford. Portugiseren arbejde med Luis Campos i sin tid i Real Madrid, hvor han var scout, og Jose Mourinho anbefalede Ed Woodward at indkalde ham til samtale, men det ville United-direktøren ikke. 

Der er dog også interesse fra spanske og italienske klubber, hvor AS Roma skulle have tilbudt ham en kontrakt. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED