Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2021 08:21
Transferguru: Tidl. Arsenal-spiller vil tilbage til Premier League

Den tidligere Arsenal-spiller, Aaron Ramsey, vil tilbage til Premier League, fortæller transferguruen, Fabrizio Romano.


Tidligere Arsenal-spiller og nuværende Juventus-spiller, Aaron Ramsey, ønsker at komme tilbage til Premier League, da han er utilfreds med spilletiden i Torino. 

Det meddeler transfereksperten Fabrizio Romano til talkSPORT, som dog også understreger, at der umiddelbart ikke er nogen kontakt mellem Ramsey og sin tidligere klub. 

Ramsey har gennemgået en hård tid, hvor han har været ramt af skader, som har gjort, at han har været inde og ude af holdet. 

- I øjeblikket er der intet (kontakt mellem Ramsey og Arsenal, red.). Han håber, han kan vende tilbage til Premier League, siger Romano til talkSPORT. 

- Han er ikke glad i Juventus. Han spiller ikke. Så det er åbenlyst, at han vil tilbage, men der er i øjeblikket intet mellem ham og Arsenal, fortæller transferguruen. 

Aaron Ramsey spillede 371 kampe for Arsenal inden skiftet Juventus i 2017, hvor han er noteret for 65 kampe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED