Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Transferguru: PL-profil skifter med sikkerhed - Liverpool tager kontakt

Af Jeppe Augustsen
16.04.2023 Kl. 19:22
Fabrizio Romano er kommet med en ny melding omkring Brighton-stjerne.

Til stor skuffelse for mange Liverpool-fans kom meldingen fra adskillige pålidelige journalister tidligere på ugen, at Liverpool har indstillet jagten på Jude Bellingham.

I stedet kigger de på andre spillere, som ikke er så dyre, og i denne weekend er der kommet meldinger om, at The Reds har intensiveret jagten på Ryan Gravenberch fra Bayern München – læs mere om hans pris her.

Men han er ikke den eneste midtbanespiller, som Liverpool har i kikkerten.

LÆS OGSÅ: Liverpool-legende: Dette er årsagen til katastrofal sæson

Her til aften kan Fabrizio Romano afsløre, at Liverpool er meget interesseret i Alexis Mac Allister, som med sikkerhed vil forlade Brighton til sommer.

– Mine informationer siger, at der er tre klubber, som er informeret omkring hans (Alexis Mac Allister, red.) situation. Liverpool, Manchester United og Chelsea, siger Fabrizio Romano på sin Youtube-kanal.

– Som jeg forstår det er han ikke en prioritet for Chelsea lige nu. De kender til betingelserne ved en handel, men de har andre forskellige prioriteter. For Manchester United er det en af mulighederne på deres liste, men det afhænger af deres salg, og hvor meget de kan investere.

– Liverpool vil meget snart tage direkte kontakt til Mac Allisters folk for at præsentere deres projekt. Så Mac Allister er en spiller på Liverpools liste. Af hvad jeg forstår, så er det 100 procent sikkert, at Mac Allister forlader Brighton til sommer, lyder det fra transferjournalisten.

LÆS OGSÅ: Imponerende: Eriksen & Co. med vild statistik

Ydermere beretter Fabrizio Romano, at et exit allerede er blevet talt om hos Brighton-ledelsen, og at en transfer formentlig vil ske ret tidligt i transfervinduet.

Interessen i den argentinske midtbanespiller er for alvor blusset efter Argentinas VM-triumf, hvor Brighton-stjernen spillede en vigtig rolle.

LÆS OGSÅ: Tidl. PL-stjerne har tabt 50 millioner på gambling

Ifølge tidligere meldinger fra engelske medier vil prisen på Alexis Mac Allister lyde på omkring £70 millioner.

Annonce