Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Transferguru: Manchester United lurer på to VM-spillere

Af Emil Plovgaard
05.12.2022 Kl. 14:36
Manchester United kigger på to spillere inden transfervinduet i januar.

Det startede tungt for Manchester United i denne sæson, da man efter de første to kampe kunne konstatere, at man stod med to nederlag i hånden oven på møder med Brighton og Brentford.

Siden da har De Røde Djævle dog vundet otte ud af 12 kampe i Premier League, og der har absolut været bedring at spore.

Erik ten Hags mandskab vil naturligvis gå efter at jagte en af de øverste fire pladser i Englands bedste række, som vil sikre klubben Champions League-fodbold i den kommende sæson.

Og for at det skal lykkes bedst muligt, kan klubben benytte sig af det kommende transfervindue i januar.

Ifølge den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano, har Manchester United luret på to spillere, som begge er aktuelle for Holland under denne VM-slutrunde, nemlig Denzel Dumfries og Jeremie Frimpong.

Frimpong har dog ikke fået megen spilletid, og det skyldes Denzel Dumfries' glimrende præstationer for Oranje. Dumfries har end ikke misset et sekund af denne VM-slutrunde.

Klubben arbejder på at hente en erstatning til højrebacken Aaron Wan-Bissaka, der er kommet i unåde under Erik ten Hags ledelse.

I løbet af de næste dage, vil klubbens ledelse endvidere diskutere, hvorvidt man også skal hente en ny angriber i det kommende transfervindue.

KONKURRENCE – Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)

Annonce