Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2021 18:07
Transferguru afviser påstået Liverpool-interesse i argentiner

Der er ingenting, der tyder på, at Liverpool har en interesse i Rodrigo De Paul.


Tidligere på ugen dykkede et rygte op om, at Liverpool skulle have identificeret argentinske Rodrigo De Paul som Georginio Wijnaldums afløser, da hollænderen har kontraktudløb til sommer. Men nu kan Fabrizio Romano mane det rygte til jorden.

Den italienske transferguru skriver således på sin Twitter-profil, at der ikke er noget som helst mellem den argentinske midtbanespiller og Liverpool for nuværende.

Samtidig beretter Romano, at Udinese kræver mellem 260 og 300 millioner kroner for den teknisk stærke midtbaneprofil, som i denne sæson har lavet tre mål og tre assists i 18 kampe for Serie A-klubben.

På rygtebasis er Leeds også tidligere blevet nævnt som en bejler til argentineren, der har kontrakt med Udinese frem til sommeren 2024, men der rapporteres ikke om en interesse for De Paul fra Romanos side.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED