AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 19:55
Transferfri franskmand: United jagter tidligere Barcelona-emne

Manchester United har bekræftet, at Ander Herrera forlader klubben denne sommer, de er derfor på udkig efter ny midtbanespiller.


Franskmanden Adrien Rabiot er derfor på Manchester Uniteds radar, skriver Mirror.

Den 24-årige spiller har været frosset ude i sin klub PSG siden december, da han ikke har ønsket at forlænge kontrakten med den franske storklub – Rabiots kontrakt udløber denne sommer.

Adrien Rabiot ser derfor ud til at forlade klubben på en fri transfer, hvilket har fået flere storklubber til at konkurrere om franskmandens signatur.

Juventus, Arsenal og Chelsea er angiveligt interesserede i Rabiot, han har også tidligere været sat i kraftig forbindelse med den spanske storklub FC Barcelona.

Kontrakten med Barcelona faldt dog sammen, da han ønskede en kontrakt, der var værd 175.000£ om ugen med en sign-on fee på 10£ millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED