Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Transferboost: United kan snuppe to Barça-spillere pga. økonomisk pres

Af Kasper Leif Pedersen
09.02.2023 Kl. 12:54
Et enormt transferboost til Manchester United.

FC Barcelonas alvorlige økonomiske situation har været kendt i et stykke tid.

Klubbens situation er fortsat ikke blevet rettet op, hvor der stadig er et betydeligt arbejde at gøre på ledelsesgangen.

I en fortsat igangværende strid med La Liga har catalanerne, ifølge Mundo Deportivo, fået at vide af ligaens præsident, Javier Tebas, at de skal sænke deres samlede lønudgifter med over €200 millioner euro. Der er forskellige veje, som klubben kan gå for at gøre dette, men den mest oplagte ville være at sælge en række af Xavis spillere i førsteholdstruppen.

Og her har Frenkie de Jong og Ansu Fati på det seneste været kædet sammen med et skifte til Manchester United, og netop disse to spillere kan være på vej ud af døren, for at gøre økonomisk plads.

Allerede i starten af Erik ten Hags ankomst til Old Trafford blev De Røde Djævle sat i forbindelse med den hollandske midtbanespiller, hvor man angiveligt også var enige om en overgangssum i nærheden af €85 millioner.
 
 
Et skifte skete dog kke, da de Jong aldrig ønskede at forlade den spanske storklub.
 
20-årige Ansu Fati, som har en frikøbsklausul på 7,5 milliarder kroner, har ikke fået så meget regelmæssigt spilletid på det seneste, hvor han heraf er blevet rygtet væk fra Blaugrana, hvor Tottenham, Arsenal og Bayern Mücnhen også har vist interesse i fløjen.
 
Udover duoen kan der potentielt også være endnu flere spillere, der er klar til at forlade Camp Nou. Det forlyder, at Jordi Alba, Franck Kessie, Ousmane Dembele og Ferran Torres alle kunne blive solgt

 

Annonce