Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tragisk: To Liverpool-fans har begået selvmord efter CL-finale

Af Jeppe Augustsen
28.09.2022 Kl. 20:37
Hillsborough Survivors Support er ude med triste meldinger efter Champions League-finalen på Stade de France.

Grundet krigen mellem Rusland og Ukraine besluttede UEFA at fratage Rusland værtsskabet til Champions League-finalen, der blev spillet mellem Liverpool og Real Madrid.

I stedet blev Stade de France udpeget som venue til den store begivenhed, men det var i den grad ikke uden problemer og kaos.

Flere tusinde Liverpool-fans nåede aldrig at komme ind og se kampen, selvom man havde billet. Et stort kaos startede, da der blot var et par indgange til de mange tusinde Liverpool-fans, som også blev lukket. 

Fransk politi anvendte tåregas mod flere Liverpool-fans, hvor videoer har vist, at de engelske fans ikke gjorde noget modstand og ikke var truende. Efterfølgende er der indledt en efterforskning, som endnu ikke er blevet afsluttet, men det er stadig en situation, som der snakkes meget om.

Nu melder Hillsborough Survivors Support, at to Liverpool-fans har begået selvmord efter finalen, fordi deres traumer blev genoplivet. De oplevede også Hillsborough-tragedien i 1989 på nærmeste hold, hvor 96 Liverpool-fans døde. Det tal blev til 97, da Andrew Devine døde efter sine hjerneskader, som han fik ved tragedien.

Hillsborough Survivors Support har forklaret, at man har tilbudt terapitimer til de Liverpool-fans, som var tilstede på Stade de France under Champions League-finalen.

Annonce