Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 14:41
Tragisk forhistorie: Derfor frygter Kanté med god grund coronavirussen

N'Golo Kanté har oplevet lidt af hvert gennem sit liv, og derfor tager han nu heller ikke nogen chancer med coronavirussen.


Tirsdag vendte Chelsea-spillerne tilbage på træningsbanen, men N’Golo Kanté dukkede kun op tirsdag, inden han både onsdag og torsdag trænede hjemme. Og det har franskmanden en god grund til.

Han har nemlig en slem forhistorie med hjerteproblemer i familien.

Da Kanté var blot 11 år gammel, døde hans far, og blot få uger inden VM-slutrunden i 2018 døde Kantés storebror af et hjertetilfælde.

Og den elskværdige franskmand har også selv været udsat for et chok. For to år siden kollapsede han i omklædningsrummet på Chelseas træningsanlæg.

Efterfølgende kunne en række tests dog ikke vise, at der var noget i vejen med Kantés hjerte, men ikke desto mindre sad han over i den efterfølgende kamp.

Af den grund er der derfor nu heller ikke noget at sige til, at Chelsea-stjernen er meget påpasselig og ikke ønsker at udsætte sig for større smittefare end højst nødvendig.

På nuværende tidspunkt er der blevet spekuleret i, om han måske misser resten af kampene, når Premier League-sæsonen formentlig starter op igen i næste måned af frygt for at blive smittet med coronavirussen.

Selvom det vil være et stort tab for Chelsea, er det dog ikke svært at forstå Kanté, når man tænker på hans dramatiske forhistorie.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED