Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2021 20:48
Træner begrunder Tottenham-afslag: Jeg vil spille offensiv fodbold

Paulo Fonseca har en teori om, hvorfor han ikke blev valgt som ny Tottenham-træner.


Henover foråret og sommeren ledte Tottenham efter en afløser for José Mourinho, og et hav af trænere blev sat i forbindelse med London-klubben.

En af dem var Paulo Fonseca, som sågar også havde en aftale på plads med Tottenham, inden klubbens nye sportsdirektør trumfede igennem og sagde nej – ifølge Fonseca med en særlig begrundelse.

- Aftalen var på plads. Vi planlagde pre-season, og Tottenham ville have en offensiv træner. Det var ikke annonceret, men vi planlagde pre-season for spillerne. Men tingene ændrede sig, da den nye sportsdirektør ankom. Vi var ikke enige om nogle idéer, og han foretrak en anden træner, siger Fonseca til The Telegraph.

- Jeg har nogle principper. Jeg ville være træner for et stort hold, men jeg vil have det rette projekt og en klub, hvor folk tror på mine idéer og min spillestil, og det var ikke tilfældet med sportsdirektøren.

- Det var det, som bestyrelsesformanden og den tekniske direktør bad om: at bygge et hold, der kan spille attraktivt og offensiv fodbold, og det var jeg klar til.

- Jeg kan ikke være anderledes. Alle mine hold vil have de intentioner. Mod de store hold sender jeg ikke mit hold ud for at forsvare foran eget felt, lyder det fra Fonseca.

I stedet valgte Tottenham først at gå efter Gennaro Gattuso, inden klubben i sidste ende ansatte Nuno Espirito Santo som træner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE