Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 13:42
Tottenhams fangruppe opstiller seks punkter med krav

Tottenhams fangruppe har opstillet seks punkter med krav til klubben.


Tottenham Hotspur Supporters’ Trust har fået væk og kræver nu, at klubbens bestyrelse trække sig med omgående virkning. Samtidig vil fangruppen i direkte kontakt med klubbens ejere efter balladen vedrørende Super League.

Sådan lyder det i et statement, som er blevet sendt ud på fangruppens hjemmeside.

Her er der også blevet stillet seks punkter op, som fangruppen nu ønsker at få opfyldt i processen for at starte en ny æra med en ny bestyrelse.

● Der skal lægges distance mellem klubben og beslutningen om at ville deltage i Super League ved at erstatte den nuværende bestyrelse.

● Ejerne skal offentligt bekræfte, at de personligt vil betale eventuelle omkostninger eller bøde, som beslutningen om at ville deltage i Super League kan komme til at koste.

● Skab en ny bestyrelse, der inkluderer uafhængige direktør, som har til formål at beskytte og promovere Tottenhams interesser som fodboldklub.

● Proaktivt og positivt engagere sig i regeringens fanledede bedømmelse for at balancere den nuværende ejerstruktur i fansene favør.

● Forpligte sig til at konsultere med fansene angående nøglebeslutninger, der ikke omhandler spillere eller trænere. Der skal også introduceres et system, der kræver fansenes støtte i de nøglebeslutninger.

● Forpligte sig til oprettelsen af en delt ejerskabsstruktur, der udvider ejerskabet af klubben og potentielt set kan give flere penge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED