AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 15:08
Tottenham vil eftersigende straffe Lloris med millionbøde

Tottenham vil give Hugo Lloris en bødestraf som følge af, at franskmanden kørte bil i alkoholpåvirket tilstand.


Tilbage i august blev Hugo Lloris anholdt for spirituskørsel, og han har i dag været i retten, hvor han har erkendt sig skyldig. Det resulterede i en kørselsforbud på 20 måneder og en bøde på 418.000 kroner. Men nu kan han også se frem til at blive straffet af Tottenham.

Det er lokalavisen, London Evening Standard, som rapporterer, at Tottenham vil give den franske landsholdsmålmand en bøde, der svarer til to ugers løn. Det løber angiveligt op i 2.093.479 kroner.

Det er usandsynligt, at Tottenham vil fortælle offentligheden om en eventuel bøde, da klubben hurtigt annoncerede, at der ville blive taget hånd om episoden på de interne linjer.

Mauricio Pochettino har valgt at holde fast i den 31-årige franskmand som klubbens førstevalg mellem stolperne, og samtidig har Hugo Lloris også fastholdt sin tjans som anfører i klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED