AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 10:39
Tottenham trænger til forstærkninger: Her er klubbens to transfermål

The Athletic skriver, at Tottenham håber på at signe en højreback og en midtbanespiller denne sommer.


José Mourinho har altid haft et ry for at være en defensivt anlagt træner, men Tottenham har kun holdt buret rent i fire ud af 28 kampe under portugiseren. Derfor skal forsvaret fikses, og The Lilywhites håber på at kunne signe Norwick-profilen Max Aarons denne sommer.

Det skriver The Athletic.

Årsagen til de mange mål, Spurs lukker ind, er måske ikke kun, at defensiven er hullet som en si. Siden Mousa Dembele blev solgt har Londonklubben virkeligt savnet en midtbanespiller, der kan beskytte området foran bagkæden effektivt.

Det ses ret tydeligt ved, a Tottenham kun har holdt ét clean sheet på udebane i Premier League, siden den belgiske midtbanespiller forlod klubben tilbage i januar 2019.

Det er derfor, Pierre-Emile Højbjerg har høj prioritet for Tottenham. Den 24-årige Saints-anfører vinder i snit bolden tilbage 10,6 gange per kamp.  Et uhørt højt antal, som ingen anden Premier League-spiller kan matche i denne sæson.

The Athletic erfarer, at Tottenham er overbeviste om, at de nok skal nå til enighed med Southampton om danskeren denne sommer.  Der er ingen aftale på plads endnu, men Højbjerg har kontraktudløb i 2021 og ventes solgt.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED