AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
09:01:2017 19:16
Tottenham-profil: Det er tid til at vinde trofæer

Eric Dier sætter mål for holdet, og det er på tide, at klubben vinder trofæer.


Tottenham har kun vundet et sølle trofæ i dette århundrede, og det skete, da de vandt den daværende Carling Cup i 2008. Ellers vandt de Worthington Cup i 1999 og FA Cuppen i 1991, så klubben tørster efter at få noget sølvtøj hjem. 

The Lilywhites har en ung trup med et enormt potentiale, og klubbens profiler har valgt at forlænge med London-klubben, så fremtiden ser lys ud. 

Ifølge Eric Dier skal klubben også begynde at sigte højt. Nu er det ikke længere nok at drømme om trofæer - de skal vindes. 

- Hvis vi ikke har vundet noget om fem år med dette hold, vil vi alle være skuffede. Fodbold handler om at vinde trofæer, sagde Dier ifølge London Evening Standard

- Vi har spillerne og fundamentet til at vinde ting. Vi må kæmpe hårdt og forbedre os, men jeg garanterer, at hele holdet er ivrige efter at vinde trofæer. 

- Vi har en meget god gruppe spillere og en masse unge spillere, der kommer op fra akademiet, som beviser, at de fortjener en chance. 

Spurs ligger lunt til i Premier League, hvor de er placeret på en tredjeplads med 42 point efter 20 kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED