AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 21:15
Tottenham melder Vertonghen ude til december

Tottenham beretter, at de forventer at have Jan Vertonghen tilbage i fuld træning til december.


Tottenham var det eneste hold i Premier League, som ikke hentede en eneste spiller i sommertransfervinduet. I bagklogskabens lys ville Mauricio Pochettino nok ønske, at nogen var kommet til, da Dele Alli, Christian Eriksen og Jan Vertonghen i øjeblikket er skadet. 

Sidstnævnte måtte lade sig udskifte i halvlegen i kampen mod Huddersfield i september, og der går et stykke tid, før belgieren kan vende tilbage til grønsværen. 

Tottenham bekræfter, at midtstopperen er ude i et stykke tid. Dog forventer de at have ham tilbage i fuld træning til december, og det betyder, at Vertonghen er tvivlsom til derbyet mod Arsenal d. 1. december. 

- Jan Vertonghen pådrog sig en skade i sin hase i kampen mod Huddersfield d. 29. september. Vi har overvåget ham tæt over de sidste 12 dage, skrev Spurs i en pressemeddelelse ifølge Goal.

- Videre undersøgelser har vist, at han indledningsvist responderer godt på genoptræningen. 

- Den belgiske landsholdsforsvarer fortsætter nu sin genoptræning, og vi sigter mod at have ham tilbage i fuld træning i december.  

Vertonghen misser dermed to vigtige opgør, da Tottenham møder Manchester City og Chelsea, mens belgieren er ude. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED