AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 10:09
Tottenham laver ikke en "Arsenal" - fortsætter med transfers trods nyt stadion

Tottenham har genforhandlet nogle af deres lån, der betyder, at de over de næste år også vil være konkurrencedygtige på transfermarkedet.


I 2006 flyttede Arsenal ind på deres nye stadion, Emirates Stadium, og det var en dyr fornøjelse for The Gunners.

Den store investering betød, at man i flere sæsoner ikke kunne investere ligeså mange penge som de andre engelske topklubber.

Det har Tottenham-fans frygtet også kunne være tilfældet for dem, da de i sidste sæson rykkede ind på deres nye stadion, der med en pris på £1,2 milliarder er et af de dyreste stadions i Europa. 

Daniel Levy har dog formået at omstrukture nogle af deres lån hos Goldman Sachs, Bank of America og HSBC. Lån af en værdi på £637 millioner stod til at skulle betales i april 2022, men størstedelen er nu blevet omstrukturet til obligationer, som skal betales af inden 15 og 30 år. Det skriver Financial Times.

Det betyder, at man ikke vil stå i en situation, hvor man ikke kan erhverve dyre spillere, som Arsenal gjorde i sin tid. 

- Som fan vil man selvfølgelig gerne vinde på banen, men vi har også fokus på at skabe en infrastruktur, som skal sikre fremtiden. Vi kunne sagtens have brugt flere penge på spillere. Hvem ved, om det havde givet os mere succes. Den rette tilgang er, at bygge fra bunden og op, siger Daniel Levy til Financial Times.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED