Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2020 08:30
Tottenham har chancen: Her er Mourinhos holdning til at genhente Eriksen

Football Insider skriver, at Tottenham er blevet tilbudt chancen for at hente Christian Eriksen tilbage.


Inter-direktør Beppe Marotta har med sine udtalelser de seneste uger ikke lagt skjul på, at Christian Eriksen er til salg, hvis danskeren anmoder om at blive solgt.

Og i kulisserne skulle agenter og mellemmænd være godt i gang med at tilbyde den 28-årige playmaker til forskellige potentielle købere - heriblandt Tottenham.

Men medmindre Daniel Levy og Tottenham-ledelsen overtrumfer José Mourinho, så vender Eriksen ikke tilbage til Londonklubben hverken til januar eller til sommer. Mourinho ønsker nemlig ikke en genforening, erfarer Football Insider.

En kilde fra klubben fortæller til mediet, at portugiseren skulle have sagt "nej tak" til chancen for at give danskeren et romantisk comeback. Mourinho skulle være af den overbevisning, at han har tilstrækkeligt med offensive kræfter på sit hold, og positionen på den offensive midtbane skulle ikke være et punkt, som manageren ønsker forstærket.

Lige nu tyder det i stedet på, at Mourinho ønsker mindst en defensiv forstærkning mere til den centrale del af bagkæden.  En anden Inter-profil, Milan Skriniar, var et transfermål i sommertransfervinduet, men nu omtales Sassuolo-forsvareren Gian Marco Ferrari som et godt bud på en januarsigning for Spurs.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED