Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Torsdagens rygtebørs: United viser interesse for utilfreds Napoli-stjerne

Af Emil Plovgaard
29.09.2022 Kl. 06:23
PLBOLD.DK er klar med torsdagens rygtebørs.
City til samtale med uafklaret stjerne
Kilde: Daily Mail
 
Manchester City vil vide, om Bernardo Silva igen vil forsøge at forlade klubben i udgangen af denne sæson, ligesom det har været tilfældet de seneste to sommervinduer, hvor han har ytret ønske om et skifte  til spansk fodbold.
 
FC Barcelona har tidligere vist interesse for den 28-årige portugiser, men et formelt bud er ikke endnu landet på bordet hos The Cityzens.
 
Samtaler med Silva ventes at finde sted inden for de kommende måneder.
 
Everton giver angriber grønt lys
Kilde: Football Insider
 
Salomon Rondon har angiveligt fået at vide, at han har fået grønt lyst til at finde sig en ny klub i det kommende transfervindue i januar.
 
Den 33-årige angriber fra Venezuela har længe været meldt på vej væk fra klubben, men selvom langvarig interesse fra Tyrkiet angiveligt har været til stede, lykkedes det ikke parterne at finde frem til en aftale, før det tyrkiske transfervindue lukkede tidligere på måneden.
United jagter utilfreds Napoli-stjerne
Kilde: Marca
 
27-årige Hirving Lozano er angiveligt utilfreds hos sin nuværende arbejdsgiver, Napoli, og derfor kan et skifte meget vel være på trapperne.
 
Spilletiden er blevet begrænset for den mexicanske kant, hvor napolitanerness træner, Luciano Spalletti, i stedet foretrækker Matteo Politano i startelleveren.
 
Napoli vil ikke lytte til tilbud under 30 millioner euro. Det svarer til 223 millioner kroner.

 

Annonce