Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 16:58
Toptræner angriber City-stjerne: Han er utaknemmelig

Bernardo Silva har opfordret Benfica til at skifte præsident, og det er ikke faldet i god jord hos hans tidligere træner Jorge Jesus


Det var den nu 66-årige Jorge Jesus, der først gav Bernardo Silva chancen på Benficas førstehold tilbage i 2013/14-sæsonen. Og mens manageren efter en tur rundt i verden er tilbage hos den portugisiske storklub, så nåede Silva blot tre kampe for klubben inden turen gk videre til først Monaco og siden Manchester City. 

Det holder ham dog ikke tilbage fra stadig at have stærke holdninger til sin ungdomsklub. Bernardo Silva har således forud for Benficas præsidentvalg skrevet en længere opslag om, at det er på tide at skifte Luis Filipe Vieira ud. Det var netop Vieira, der i sin tid gav Silva lov til at skifte til Monaco på lån, og den handling er ikke faldet i god jord hos Jesus.

- I mange år har jeg ikke ønsket at snakke om Bernardo Silva, for han handlede heller ikke korrekt over for mig. Men det er okay for mig, udtaler manageren ifølge Goal og fortsætter:

- Nu handler det om klubbens præsident, der hjalp ham med at vokse, som bliver ved med at give unge spillere fantastiske muligheder for at skifte til større klubber, præcis som det var tilfældet med ham. Det er meget utaknemmeligt.

- En mand kan have mange fejl, men det værste er at være utaknemmelig. Man kan være uenig, men man må ikke være utaknemmelig, tilføjer Benfica-manageren, der altså ikke virker til at have alt for lyserøde minder om den nuværende Manchester City-stjerne.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED