AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2018 16:35
Top tre: Her er de mest mærkværdige Ballon d'Or-stemmer

Modric vandt dette års Ballon d'Or-pris, men sådan var det ikke gået, hvis det stod til sportsjournalister fra Sri Lanka, Den Centralafrikanske Republik og Saint-Kitts-et-Nevis.


Hvert år bliver en jury bestående af sportsjournalister fra forskellige lande sat til at afgive deres bud på det forgangne fodboldsårs fem bedste spillere.

Majoriteten stemte som bekendt på Luka Modric, der mandag aften blev kronet vinder af Ballon d'Or-prisen 2018.

Men selvom de fleste journalister i juryen har peget på spillere som Modric, Ronaldo, Messi, Mbappé, Griezmann og Salah, der med rette fortjener at blive nævnt som nogle af det sidste års bedste fodboldspillere, så har der virkeligt også være nogle spøjse stemmeafgivelser iblandt.

Herunder kan du se vores bud på de meste mærkværdige stemmer afgivet til dette års Ballon d'Or-prisuddeling.

Sri Lanka 

Journalisten Hafiz Marikar fra Daily News har umiddelbart kun mulighed for at se Premier League-fodbold på sit tv, for han har næsten kun stemt på spillere fra den bedste engelske række. 

Premier League-elskere som vi er,  er det svært ikke at være tilhængere af hans stemmeafgivelse, men skal vi se objektivt på det, havde vi nok valgt selv valgt anderledes. 

Herunder kan du se Hafiz Marikas  stemmer:

Saint-Kitts-et-Nevis:

Journalisten Merv-Ann Thompson fra den lille ø i det caribiske hav har umiddelbart en forkærlighed for latinamerikanske spillere.

Vi vil ikke pege fingre af kvindekønnet, for de valgte spillere er allesammen klassespillere, vi er bare ikke enig med Merv-Ann Thompson stemmefordeling. For avisen Saint-Kitts-et-Nevis Observer har hun nemlig peget på følgende top fem:

Den Centrafrikanske Republik:

Vi ved ikke, hvad Albert Stanislas Koumbobacko fra Radio Centrafrique har røget den dag, han afgav sine stemmer, men lad os bare sige, at de er helt ude i hampen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED