Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2021 07:00
Top 10: De billigste PL-spillere ved EURO 2020

EURO 2020 starter i denne uge, men hvilke ti Premier League-spillere, som er udtaget til EM-trupperne er de billigste? Det spørgsmål får du svaret på i denne artikel.


I denne artikel har vi med hjælp fra Transfermarkt set nærmere på, hvilke ti Premier League-spillere, som er de billigst vurderede ved EM-slutrunden. Hvis du kan lide sport betting, så er denne EM-måned sikkert nok en spændende tid for dig.

I vores artikel har vi taget udgangspunkt i de spillere, som var i aktion for deres respektive klubber i den netop afsluttede PL-sæson.

10. John Fleck

Land: Skotland

Klub: Sheffield United

Vurderet til: 

Sheffield United rykkede som bekendt ud af Premier League i den netop overståede sæson. Holdets midtbanespiller John Fleck kan dog glæde sig over at være udtaget til Skotlands EM-trup. 29-årige Fleck har spillet fem A-landskampe.

9. Andriy Yarmolenko

Land: Ukraine

Klub: West Ham

Vurderet til: 3,6 millioner pund

West Hams højrekant Andriy Yarmolenko er udtaget til Ukraines EM-trup. 31-årige Yarmolenko er en rutineret spiller med sine 94 A-landskampe og 40 scoringer.

8. Olivier Giroud

Land: Frankrig

Klub: Chelsea FC

Vurderet til: 3,6 millioner pund

Chelsea FC's angriber Olivier Giroud har hidtil spillet 107 A-landskampe og scoret 44 mål. 34-årige Giroud har fået øget konkurrence på angriberposten, da Real Madrids Karim Benzema atter er udtaget til landsholdet efter mange års fravalg.

7. João Moutinho

Land: Portugal

Klub: Wolverhampton

Vurderet til: 3,6 millioner pund

Wolverhamptons João Moutinho skal også til EM, hvor han skal forsøge at hjælpe Portugal med at forsvare EM-trofæet. Mourinho har spillet 131 A-landskampe og scoret syv mål. Det antal landskampe gør ham til den mest rutinerede på denne liste.

6. Mateusz Klich

Land: Polen

Klub: Leeds United

Vurderet til: 3,6 millioner pund

Den polske midtbanespiller, Mateusz Klich, var med til at sikre Leeds United en flot 9.-plads i Premier League. Ved EM skal den 30-årige midtbanespiller i aktion for Polen, som han har spillet 31 A-landskampe for og scoret to mål.

5. Emil Krafth

Land: Sverige

Klub: Newcastle

Vurderet til: 3,15 millioner pund

Newcastles svenske højreback, 26-årige Emil Krafth, skal i aktion til sommerens EM for Sverige, som han indtil nu har spillet 28 A-landskampe for.

4. Robin Olsen

Land: Sverige

Klub: Everton (udlejet fra AS Roma)

Vurderet til: 2,7 millioner pund

Evertons lejesvend, keeperen Robin Olsen, endte på tiendepladsen med Everton, som han har kontraktudløb med i slutrunden af juni. 31-årige Olsen passer stængerne for Sverige ved EM, som han har gjort det i 44 A-landskampe hidtil.

3. Matej Vydra

Land: Tjekkiet

Klub: Burnley

Vurderet til: 2,7 millioner pund

Angriberen Matej Vydra nåede lige akkurat at blive op i Premier League med Burnley. Til EM repræsenterer han Tjekkiet, hvor den 29-årige angriber hidtil har scoret seks mål i 35 A-landskampe.

2. Rhys Norrington-Davies

Land: Wales

Klub: Sheffield United

Vurderet til: 1,35 millioner pund

Venstrebacken Rhys Norrington-Davies rykkede ned med Sheffield United i den netop overståede Premier League-sæson. Den 22-årige back er udtaget som backup i Wales' EM-trup. Han har hidtil spillet fire A-landskampe.

1. Wayne Hennessey

Land: Wales

Klub: Crystal Palace

Vurderet til: 900.000 pund

Wayne Hennessey har kontraktudløb med Crystal Palace den 1. juli 2021, så den 34-årige målmand kan samtidig bruge EM-slutrunden til at sikre sig en ny arbejdsgiver. Han har hidtil stået 95 kampe for Wales. Dog tyder meget på at han ikke er førstevalg. Det er Leicesters Danny Ward derimod.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED