AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 11:55
The Toffees er tæt på: Ny træner nærmer sig

Football Insider skriver, at Vitor Pereira er tæt på at blive udnævnt til ny Everton-træner.


Everton-ledelsen knokler i øjeblikket på at få forhandlet en treårig aftale på plads med portugisiske Vitor Pereira, skriver Football Insider.

Den 51-årige Shaghai SIPG-manager skulle være tæt på at kunne blive udnævnt til klubbens nye træner efter fyringen af landsmanden Marco Silva sidste uge.

En kilde internt i Everton fortæller til Football Insider, at klubben er i fremskredne forhandlinger med Pereira og er optimistiske over egne chancer for snart at få styr på trænersituationen.

Pereira er blandt de bedst betalte trænere i verden, men det tyder på, at han er villig til at gå ned i løn for at kunne prøve kræfter med Premier League.

Portugiseren skulle være The Toffees absolutte spidskandidat til at overtage trænersædet, og man håber, det bliver en realitet inden klubbens møde med Manchester United på søndag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED