AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 13:17
Til kontrakten udløber: Rose nægter at lade klubben sælge ham

Danny Rose har ingen intentioner om at forlade Tottenham, selvom klubben helt tydeligt ønsker ham væk.


Tottenham har angiveligt forsøgt at skille sig af med Danny Rose adskillige gange gennem de seneste transfervinduer, men den 29-årige venstreback er stadig i klubben -  og regner med at blive hængende i hvert fald halvandet år mere.

For selvom Tottenham-ledelsen ønsker ham solgt, så har Danny Rose ikke tænkt sig at skifte, før hans kontrakt udløber i 2021.  Det fortæller Rose selv til London Evening Standard.

- Det er ret tydeligt, hvad der skete denne sommer. Ledelsen forsøgte at gøre, hvad ledelsen forsøgte at gøre, men jeg har sagt til dem, at jeg har 18 måneder tilbage på min kontrakt, og jeg skal ingen steder, før den er udløbet, siger forsvareren.

Og det virker til, at Rose er urokkelig på den front, selvom der uden tvivl vil opstå rygter om ham i det kommende transfervindue.

- I kommer sikkert til at læse rygter om min fremtid til januar. Jeg siger til jer nu og her, at jeg ikke skal nogen steder, før min kontrakt er udløbet.

Daniel Levy har i øvrigt også informeret Rose om, at klubben under ingen omstændigheder ønsker at forlænge med venstrebacken.  Det respekterer Rose, men så må klubben også respektere hans kontrakt.

- Daniel Levy fortalte mig denne sommer, at der ikke var nogen ny kontrakt til mig. Det er fint. Jeg respekterer det, og vi er videre, siger Rose.

- Min kontrakt udløber om 18 måneder, oeg jeg forlader klubben til den tid.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED