AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2019 16:59
Tidligere Watford-bomber vil tilbage til Premier League

Et ophold i Kina har ikke været sagen for Odion Ighalo. Han drømmer i stedet om at vende tilbage til Premier League i dette transfervindue.


19 kampe inde i 2015/16-sæsonen havde Odion Ighalo scoret 14 gange, og han blev pludselig rygtet til større klubber, men han endte med at fortsætte sæsonen ud i Watford, som kun kunne glæde sig over yderligere tre scoringer fra angriberen i sæsonens sidste 19 kampe.

I den efterfølgende sæson udeblev målene også, men han blev alligevel solgt til kinesiske CC Yatai i januar 2017 for £20 millioner. I Kina har han sidenhen genfundet målformen, og nu håber han på, at det kan føre til et comeback i Premier League.

Overfor Sky Sports har han således fortalt, at han ønsker at vende tilbage til den bedste række i England, og han agter at gøre det allerede i denne måned, mens transfervinduet fortsat er åbent.

Hvis skiftet skal falde på plads, skal en Premier League-klub dog være villig til at betale £20 millioner for den 29-årige nigerianer. Den pris viste sig i januar 2017 at være for høj for Crystal Palace og West Bromwich, som ifølge Odion Ighalo viste interesse på daværende tidspunkt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED