Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 21:55
Tidligere United-spiller: Ligatitel og Pogba-salg er en ren win-win

Paul Pogba har fundet formen igen hos Manchester United, og ifølge Paul Parker kan det måske lede til et lukrativt salg


I sidste måned satte altid kontroversielle Mino Raiola igen gang i transferkedlerne under Paul Pogba, da han udtalte, at hans klient aldrig ville kunne leve op til sit fulde potentiale i Manchester United. 

Siden da har franskmanden faktisk vist sin bedste side på Old Trafford, hvor han var været stærkt medvirkende til at sende dem til tops i Premier League-tabellen. Men ifølge den tidligere klubprofil Paul Parker kan den forbedrede form meget vel have noget at gøre med den kommende sommers transfermarked.

- Pludselig er han blevet en holdspiller igen. Han har gjort sig fortjent til at spille. Men lad os vente med at fælde dom, for vi har været her før. Pogba skal blive ved med at være fremragende. Store spillere gør det ikke bare godt engang imellem, de bliver ved, udtaler han ifølge Goal.

- Hvis sæsonen varede tre kampe, så ville alt være godt. Det er ret interessant, at han netop er kommet i form i takt med, at United kæmper med i toppen.

- Hvis han gerne vil væk, så er der ikke noget bedre sted at vise sig frem, end på et hold, der kæmper med om at vinde titlen.

- Det er en ren win-win, hvis Manchester United bliver mestre og Pogba får sit skifte, afslutter Parker.

Paul Pogba har især været sat i forbindelse med Juventus og Real Madrid over de seneste sæsoner, men endnu har et skifte altså ikke materialiseret sig. 

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED