AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 22:36
Tidligere United-assistent: Nyindkøb kan holde Pogba i klubben

Manchester United investerede i det nu forgangne transfervindue i en række profiler til deres trup, og det, mener en tidligere Red Devils-assistent, kan være en faktor i forhold til at holde Paul Pogba i klubben.


Paul Pogba ankom i Manchester United i sommeren 2016 efter et længere ophold i Italien og Juventus og dermed vendte franskmanden tilbage til den klub, som han forlod i sine ungdomsår. 

Imidlertid har der efterfølgende været en del rygter, der har sendt midtbanespilleren til andre klubber end Manchester United - blandt andre har Real Madrid og Juventus været meldt som interesserede arvtagere til franskmandens kompetencer. 

Dog har en række indkøb op til denne sæson - blandt andet er Harry Maguire og Aaron Wan-Bissaka kommet til klubben - eftersigende gjort Paul Pogba mere interesseret i at forlænge sit ophold i Manchester United end at søge mod andre klubber. Det har den tidligere Manchester United-assistent Steve McClaren udtalt. 

- Jeg tror, han bliver. Ellers var han smuttet på nuværende tidspunkt. De kunne have erstattet ham, men det behøver de ikke at gøre nu. Det er nøgleelementet, fortæller Steve McClaren ifølge Sky Sports. 

Steve McClaren var assistenttræner i Manchester United under Sir Alex Ferguson i årrækken fra 1999 til 2001. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED