AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 08:14
Tidligere spiller: Ajax-profil bør toppe Tottenhams ønskeliste

Den tidligere Tottenham-spiller Darren Anderton mener, at London-klubben bør gå benhårdt efter at sikre sig Ajax' Donny van de Beek.


Tottenham har ikke hentet én eneste spiller i de seneste to transfervinduer, men det kommer næppe til at gentage sig i denne omgang. 

London-klubben er allerede blevet kædet sammen med adskillige spillere, og de får nu et godt råd med på vejen fra Darren Anderton, der selv tørnede ud for klubben i 12 år. 

Englænderen anbefaler således Spurs at gå benhårdt efter en af Ajax' profiler frem for at hente Youri Tielemans, der på det seneste er blevet rygtet til klubben:

- Tielemans havde en god halvsæson i Leicester, men Tottenham bør i stedet gå efter Ajax' Donny van de Beek, udtaler Anderton til Sportingbet. 

- Han var fremragende i begge opgør mod Tottenham og vil være en fantastisk signing for dem.

- Han er på et andet niveau end de andre spillere, som Tottenham er blevet kædet sammen med, og jeg mener, at han bør være deres topprioritet. 

22-årige van de Beek leverede ni mål og ti assists for Ajax i den hjemlige liga i den netop overstået sæson, mens det også blev til fire scoringer i Champions League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED