AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2019 10:47
Tidligere Premier League-keeper: De Geas niveau er dalet

Den tidligere Premier League-keeper Mark Schwarzer har givet David De Gea en advarsel.


Mark Schwarzer har givet David De Gea en alvorlig advarsel omkring hans fremtid i klubben.

Schwarzer udtrykker overfor GOAL, at United og De Gea hurtigst muligt skal blive enige om en ny kontrakt.

Derudover mener den tidligere Premier League-keeper, at David De Geas præstationer mildest talt har været svingende.

- En masse mål har været direkte konsekvens af fejl fra De Gea. Sikkert mere end der gjorde sammenlagt i seks-syv år forinden. Der er altid en balance som spiller. Hvad er jeg værd? Dine seneste præstationer har noget at skulle have sagt, siger Schwarzer.

Schwarzer er bange for, at David De Gea ikke kan nå sit tidligere niveau.

- Kan han nå det niveau, han havde? En del af det er at være konsekvent. Det ord forbinder jeg ikke med David De Gea over de sidste seks måneder, udtaler Schwarzer ifølge GOAL.

Udover præstationerne er den tidligere målmand også bekymret for, at United og De Gea ikke kan mødes på midten, når en ny kontrakt skal forhandles.

- De vil skulle beslutte sig på et tidspunkt, om hans værdi er det samme, som han efterspørger. Der er spekulationer om ham, og så er der også det faktum, at han stadig kan beslutte sig for at forlade klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED