AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:09:2019 14:18
Tidligere PL-dommer om omdiskuteret kendelse: Der var straffe

Mark Clattenburg anser det ikke for at være kontroversielt, at Felix Brych fløjtede for et straffespark i Liverpools kamp mod Napoli.


Liverpool skuffede i første kamp i gruppespillet af Champions League, hvor The Reds tabte på udebane til Napoli med 2-0.

Italienerne blev dog sat igang af en særdeles omdiskuteret kendelse, da Andrew Robertson i 82. minut så ud til at trække sit ben til sig i straffesparksfeltet, men Napolis Jose Callejon alligevel lod sig falde.

Derfor føler flere Liverpool-fans sig snydt, men det er altså uden grund. Det mener den tidligere topdommer, Mark Clattenburg, som siger, at Robertson såresimpelt begik straffe.

- Beklager Liverpool-fans, men der var straffe. Andrew Robertson gik ind i en tackling på Napolis Jose Callejon i straffesparksfeltet med sin forkerte fod, og ramte ikke bolden. Så snart tacklingen er lavet, kommer benet ind i Callejons rum, og der var kontakt med Napoli-spillerens lår, lyder vurderingen fra Clattenburg ifølge Liverpool Echo.

Liverpools træner, Jürgen Klopp, har været ude og sige, at der ikke kan blive dømt straffespark, når modspilleren allerede er på vej ned før berøringen, og har erklæret sig uenig i kendelsen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED