AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 15:35
Tidligere Manchester City-ejer forhandler om overtagelse af Crystal Palace

Crystal Palace kan ende med at blive overtaget af Manchester Citys tidligere ejer, der er begyndt på forhandlingerne med the Eagles.


Fra juni 2007 til september 2018 stod Thaksin Shinawatra som ejer for Manchester City, inden Sheikh Mansour købte de nykårede engelske mestre og pumpede enorme summer ind i klubben.

Sidenhen har den tidligere premierminister i Thailand ikke været direkte involveret i engelsk fodbold, men efter 11 år er han nu måske på vej tilbage til Premier League. Han har åbnet forhandlinger med Crystal Palaces bestyrelsesformand, Steve Parish.

- I øjeblikket er der forhandlinger om prisen, ledelsen og nogle andre detaljer, hvilket bør blive klarlagt snart. Handlen er omkring 150 millioner pund, fortæller Miti Tiyapairat, som tidligere har været præsident for Chiangrai United, der en thailandsk klub i den bedste række, til ONE31.

150 millioner pund svarer til 1,3 milliarder kroner, og hvis Thaksin Shinawatra ender med at købe Crystal Palace kan Miti Tiyapairat ende med at blive en af Shinawatras betroede medarbejdere.

Thaksin Shinawatra har et noget blakket ry, og han er tidligere blevet dømt for korruption i sit hjemland, hvilket har tvunget ham til at leve i eksil.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED