AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:06:2017 12:14
Tidligere Liverpool-træner tæt på Arsenal

Arsenal er tæt på at tilknytte den tidligere Liverpool-træner Darren Burgess.


OPDATERING 19/6 12:46: Sky Sports melder nu også, at  Darren Burgess og Arsenal er enige. Darren Burgess tiltræder efter sigende i juli måned hos The Gunners.

Darren Burgess skulle være tæt på at tilslutte sig staben i Arsenal som fysisk træner - eller director of high performance, som stillingen hedder. Det skriver Liverpool Echo. 

Burgess var både kendt og respekteret i Liverpool FC og var særligt god til at forebygge skader i truppen - et asset, som man med sikkerhed vil byde velkommen i Arsenal, hvor skader har været et markant problem de seneste sæsoner. 

Den 43-årige australier arbejdede for Liverpool fra 2010-2013 og var således chef for den fysiske stab på Anfield under tre forskellige Liverpool-managers; Roy Hodgson, Kenny Dalglish og Brendan Rodgers.

Planen om at tilknytte Burgess i Arsenal er en del af en radikal ændring af staben på Emirates Stadium, der skal sikre, at manager Arsene Wenger har de rette vilkår for at sikre truppen og klubben succes på højeste niveau.

Liverpool FC har nu tilknyttet Andreas Kornmayer som chef for den fysiske træning. Tyskeren kom med manager Jürgen Klopp og var før tiden i Liverpool 15 år Bayern München.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED