Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tidl. United-stjerne raser mod Sir Alex Ferguson: "Han sårede mig"

Af Emil Plovgaard
11.03.2023 Kl. 16:13
Han endte med at skifte til ærkerivalerne fra Manchester City.

Carlos Tévez var et stort hit for Manchester United, som han var lejet ud til fra West Ham i perioden fra 2007 til 2009.

Det blev til 34 mål på tværs af samtlige turneringer i perioden med to Premier League-trofæer og en enkelt Champions League-titel til følge.

I stedet for at gøre lejeaftalen permanent, foretog Tévez i stedet et sensationelt skifte til rivalerne fra Manchester City, hvor han tilbragte de kommende fire sæsoner.

Argentineren ville egentlig gerne være blevet på Old Trafford, men falske løfter fra Sir Alex Ferguson gjorde, at han var nødt til at tage chancen med en anden klub, fortæller han selv i et nyt interview.

– Jeg skulle ikke tænke så meget over det, for jeg var vred på Ferguson. Som træner var han fænomenal. Han var ansat i en klub som United længe. Men jeg havde en episode med ham.

– Han fortalte mig, at de ville købe mig fri, men at de også hentede Dimitar Berbatov. At de havde tænkt sig at hente ham for at tilbyde konkurrence til mig. Og at de ville tale med min agent om kontrakten og en transfer.

– Men de ringede aldrig til min agent. Tiden gik. De ville have mit prisskilt sat ned. Jeg præsterede hver gang, jeg kom på banen, og folk begyndte at råbe mit navn. 

Tévez fortalte, at han allerede inden Champions League-finalen i 2009 havde indgået en aftale med Manchester City om et skifte.

– Jeg havde mere eller mindre aftalt med sheikhen, at efter kampen ville jeg tage et privatfly med min familie til Abu Dhabi for at møde ham, og for at ordne kontraktforholdene med City. Alt sammen inden finalen med United.

– Det var som en kniv for ham (Ferguson, red.). Og også for mig, for jeg elskede United. Men for mig leverede han ikke hele det år. Han fik mig til at lide. Han sårede mig, for jeg elskede United.

– Jeg elskede at spille på Old Trafford. For mig føltes det som La Bombonera. Det gav mig samme følelse.

– Men så kom sheikhen, og de ville have mig til at være fanebærer for en ny æra hos City, og han præsenterede mig for projektet af, hvor klubben står i dag, og det var sådan set det, siger Tévez til ESPN.

Tévez trak sig som professionel fodboldspiller i juni sidste år.

LÆS OGSÅ: Han er Manchester Uniteds højeste transferprioritet

Annonce