AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 09:29
Tidl. United-spiller: Brug nogle penge i januar

Ifølge MEN har Wes Brown opfordret Ole Gunnar Solskjær til at bruge penge i januar.


Manchester United mangler ifølge Wes Brown noget bredde i truppen, og den eneste måde at få det på, er ifølge ham at hente nye spillere i januar.

Stod Wes Brown i spidsen for De Røde Djævle, ville han ifølge ham selv hente to nye spillere til hver position.

Om sin holdning siger Brown:

- Det ville være fedt at hente alle i januar. Men ligesom han (Ole Gunnar Solskjær red.) sagde, skal det være de rigtige folk. Du kan ikke hente nogen, fordi de er gratis eller har seks måneder tilbage af deres kontrakt. Jeg tror, han vil vente og holde sig til sin plan, sagde Brown til MEN.

- Jeg ville have to mere til hver position. Jeg går altid tilbage til ’99-sæsonen. Det var min første sæson. Der havde vi fire fantastiske angribere, fortsætter den tidligere forsvarer.

- Jeg ville hente to angribere mere og to midtbanespillere mere. Det ville jeg være glad for, men jeg ved, det ikke sker.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED