Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tidl. United-profil revser Onana: “En trampolin”

Af Emil Plovgaard
19.11.2023 Kl. 16:51
Det har ikke været overbevisende, mener den tidligere United-profil.

Efter 12 år sammen, blev Manchester United og David de Gea enige om, at deres veje skulle skilles i den forgangne sommer. Parterne kunne nemlig ikke blive enige om en forlængelse.

Posten som afløser blev besat af André Onana, som blev hentet til klubben fra Inter.

Onana, der nåede frem til Champions League-finalen sammen med Inter i den forgangne sæson, har dog indtil videre ikke fået den ønskede begyndelse på Old Trafford.

 

Og Paul Parker, der var en profil for Manchester United i 90'erne, har heller ikke ladet sig imponere af den camerounske skudstopper.

– André Onanas svagheder er hans evner som målmand, især hans evne til at redde boldene, hans færdigheder som shotstopper og hans håndtering af boldene. Han er ustabil, og han har aldrig kontrol over sine redninger, der ligesom hopper af ham, som var han en trampolin.

– Jeg håber, det bliver en David De Gea-historie, hvor han pludselig forstår engelsk fodbold. Alle fortæller mig, hvor fantastisk han var for Inter Milan, men jeg kan bare ikke se det, siger Parken i et interview med SpilXperten.

Onana er vendt skadet hjem fra landsholdspausen, og det kan betyde, at reserven Altay Bayindir kan få sin debut i næste weekend, hvor Everton er modstanderen.

Den 27-årige målmand skrev i sommer under på en kontrakt med United, der gælder frem til sommeren 2028.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Gravesen vil have dansk stjerne af landsholdet: Han er ikke god nok

2. Traumatisk oplevelse har sat sig i Schmeichel: Så sin ven blive slået ihjel

3. Av, av, av: Danmark kan havne i skrækpulje til EM

4. – Marcus Rashford skal ikke med England til EM

5. Big Six-klub vil hente Jude Bellinghams bror

Annonce