Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tidl. United-profil: Her er det store problem for Christian Eriksen

Af Emil Plovgaard
15.09.2023 Kl. 06:25
Paul Parker på ét stort problem for Christian Eriksen.

Mason Mount er denne sommer skiftet til Manchester United, og det betød i indledningen af sæsonen, at Christian Eriksen måtte vige pladsen på banen.

Den 31-årige dansker har dog som følge af Mounts skade startet inde i de seneste to kampe.

 

Men danskeren har mødt kritik for sine præstationer. Nu forsvares han dog af den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker.

– Nu siger alle, at han er blevet for langsom. Sådan er det med spillere i hans alder. Folk sagde det samme om Casemiro, da han ikke præsterede godt i de første par kampe.

Parker peger på, at Eriksen får det sværere, når holdet omkring ham ikke er godt, og at det er hans store problem.

– Det store problem for Eriksen er at holdet ikke har været godt nok. Alle gode spillere har brug for et godt hold omkring sig.

Derfor kan det blive en svær sæson for den danske midtbanespiller.

– Personligt tror jeg ikke, at Christian Eriksen får en nøglerolle i denne sæson. Det er dog en skam, hvis det er sådan, det ender. Folk burde ikke tale så respektløst om ham. Han har været en nøglefigur i Premier League i et årti.

– Jeg håber, at han vil få en masse kampe, for han er god nok til at skulle spille. Det hele kommer an på hvordan manageren ser tingene, og det ser ikke alt for godt ud for ham, med alle de nytilkomne spillere, siger Parker til SpilXperten.

Desuden har Manchester United nu givet Jadon Sancho en straf – læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce