Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tidl. United-profil: "Eriksen bliver behandlet respektløst"

Af Emil Plovgaard
15.03.2023 Kl. 12:58
Christian Eriksen bliver behandlet respektløst i Manchester United, mener den tidligere profil.

Christian Eriksen har været ude af spil i halvandet måneds tid for Manchester United.

Den danske midtbanespiller havde gang i en fremragende sæson, inden han pådrog sig en ankelskade i slutningen af januar.

Og det er respektløst, at der ikke bliver talt mere om danskerens fravær, mener den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker, som spillede mere end 100 Premier League-kampe for klubben.

LÆS OGSÅ: Den store Erling Haaland-quiz

– Slaget af at miste Christian Eriksen har været større end forventet. Og det, at ingen taler om det, gør at jeg føler han bliver behandlet respektløst.

– Han er en utrolig vigtig spiller, men ingen bemærker det. Han styrer kampens tempo. Det er ham, der bestemmer om United skal angribe eller hvile, med bolden i egne rækker.

– Jeg vil sige, at Manchester United står dårligere i forhold til at kontrollere kampen, når Eriksen ikke er med. Fred og Sabitzer er fremragende spillere, men de har ikke Eriksens hjerne.

Den tidligere United-profil anerkender dog også, at klubben har gjort det godt uden Eriksen.

– Naturligvis har Manchester United leveret nogle gode resultater uden Christian Eriksen, hvilket måske er grunden til, at ingen taler om ham. Jeg vil dog sige, at Christian Eriksen gør et godt Manchester United-hold til et fantastisk Manchester United-hold, siger Paul Parker til SpilXperten.

Christian Eriksen skiftede i sommer til Manchester United fra Brentford på en fri transfer.

De Røde Djævle er at finde på en tredjeplads i Premier League i Erik ten Hags første sæson med klubben. Derudover har man slået FC Barcelona ud af Europa League.

LÆS OGSÅ: Manchester United klar med gigantisk bud på franskmand

Annonce