Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2020 20:43
Tidl. United-keeper: Pickford burde være ude lige så længe som van Dijk

Der bør være en langt større straf til spillere, der gør voldsom skade på modstanderen, mener Mark Bosnich.


Everton-målmand Jordan Pickford ramlede lørdag ind i Liverpools forsvarsstjerne Virgil van Dijk, og som et resultat af tacklingen er sidstnævnte nu ude i lang tid med en alvorlig korsbåndsskade.

Van Dijk misser sandsynligvis resten af sæsonen. Og det er noget, som den tidligere Manchester United-målmand, Mark Bosnich, mener, Pickford bør straffes for.

- En ting, der ikke for alvor er blevet grundigt overvejet, er når tacklinger begås i det omfang, at de kan være til skade for modstanderens helbred, begynder Bosnich.

- Jeg mener virkelig, at, når det er tilfældet, så skal skadevolderen være ude lige så længe som den spiller, der bliver skadet.

- For som jeg sagde, så er disse typer tacklinger - ligesom den senere i kampen fra Richarlison - med til at sætte modstanderen i alvorlig fare.

- Og den eneste vej til at bekæmpe det på, er ved at anvende min løsning, siger Bosnich endvidere.

Tidligere på dagen kom det frem, at Jordan Pickford ikke straffes som følge af tacklingen, ligesom Liverpool har bedt om en gennemgang af VAR-systemet i opgøret, der endte 2-2.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED