Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tidl. United-assistent kritiserer Ten Hag: "Usammenhængende"

Af Emil Plovgaard
17.09.2023 Kl. 19:30
Manchester United er for nemt et hold at læse, lyder det nu.

Den tidligere Manchester United-assistent Mike Phelan mener, at det er for nemt at læse, hvad Manchester United gerne vil rent taktisk.

Brighton havde luret den, og det var derfor, at De Røde Djævle lørdag tabte 1-3 til Roberto de Zerbi og kompagni, mener Phelan.

 

– Det var usammenhængende. Det så ud, som om, de var sat op på en bestemt måde. Jeg synes, der var en masse rotation, som gjorde dem sårbare overfor Brightons styrker, som var at spille gennem midten.

– De spillede gennem midten, fik den ud på kanterne og gentog det på banens sidste tredjedel. De eksekverede deres gameplan perfekt. United har nogle lektier, de skal lære, de er nødt til at kigge godt på sig selv og se, hvor de kan forbedre sig.

– I den offensive del af spillet er de naturligvis nødt til at score mål, men på midtbanen og i forsvaret er de nødt til at stramme op. Der er en masse spillere, som starter inde på visse positioner, men så bliver fanget langt oppe på banen og giver muligheder til modstanderen.

– Det regner andre hold ud, og det vil de udnytte. Få dem frem ad banen, spil gennem midten, spil henover dem, og chancerne vil komme, siger Phelan til Stadium Astro.

Manchester United er at finde på 13.-pladsen i Premier League, hvor det er blevet til to sejre og tre nederlag.

I midtugen venter en udekamp mod Bayern München i Champions League, inden man lørdag gæster Burnley i Premier League.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Premier League-klub overvejer at fyre manager

2Pochettino med dårligt nyt om Chelsea-stjerne

3. Peter Schemichel raser over United-profil 

4. Arsenal millimeter fra aftale med stjerne

5. Efter to oplæg: Mohamed Salah slår Premier League-rekord

 

Annonce