AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 11:46
Tidl. United-angriber advarer Solskjær: Håland-signing kan være farlig

Dimitar Berbatov vil ikke anbefale Ole Gunnar Solskjær at hente Erling Braut Håland i det kommende transfervindue.


Der er ingen tvivl om, at Ole Gunnar Solskjær er fan af Erling Braut Håland.

Manchester United-manageren er angiveligt meget opsat på at bringe landsmanden til Old Trafford, men han bliver nu advaret om at hente en ny angriber til klubben af den tidligere Manchester United-spiller, Dimitar Berbatov.

- Jeg mener ikke, at United har brug for at hente en ny angriber i januar, fordi de allerede har nogle gode muligheder. Rashford bliver bedre og bedre, og jeg er en stor beundrer af Martial, og jeg vil også gerne se Greenwood få mere spilletid, siger Berbatov til London Evening Standard.

- United har allerede talenterne, og jeg tror, at det ville tage modet fra de unge spillere, hvis de går ud og henter et stortalent som Håland eller en erfaren angriber som Mandzukic.

- Hålan vil give noget andet til United, men det vil være et stort skridt for ham, og derfor skal United være forsigtige og tænke på, om han er den rette mand til deres spillestil, lyder det fra Berbatov.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED