Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2021 20:20
Tidl. Tottenham-spiller: Dette bud på Harry Kane kan klubben ikke afslå

Der er kun to klubber i verden, der har råd til at hente Harry Kane, lyder det fra den tidligere Tottenham-spiller, Michael Dawson.


Manchester City vil praktisk talt blive umulige at indhente, såfremt de skriver med Tottenham-angriberen, Harry Kane.

Det mener den tidligere Spurs-spiller, Michael Dawson, som mener, at hans tidligere klub ikke kan afslå et bud på 160 millioner pund fra The Cityzens.

I den forgangne sæson, placerede City sig solidt på førstepladsen med hele 12 point ned til nærmeste forfølger fra Manchester United.

- Hvis Manchester City henter Harry Kane, må man spørge sig selv om, hvem der så kan hente dem, siger Michael Dawson til Talksport.

- Jeg tror, at prisen kommer til at lande over de 150 millioner pund, og det er der kun en til to klubber i verden, der har råd til, fortsætter Dawson.

Kane blev topscorer i Premier League i sidste sæson med 23 mål, og han vandt således Den Gyldne Støvle for tredje gang i sin karriere på trods af, at Tottenham sluttede på en skuffende syvendeplads.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE