Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tidl. PL-spiller om Uniteds stab: "De er respektløse"

Af Kasper Leif Pedersen
03.02.2023 Kl. 11:45
Den tidligere Premier League-spiller kalder Manchester Uniteds stab for respektløse.

I sidste weekend avancerede Manchester United i FA Cuppen, da man slog Championship-mandskabet Reading med 3-1 på Old Trafford.

Og her var Readings manager, Paul Ince, tilbage i Manchester United, hvor han tilbragte seks år fra 1989 til 1995. 

Efterfølgende afslørede den tidligere Premier League-angriber, at han ikke blev budt på drinks efter kampen, selvom han tilbragte en time med Sir Alex Ferguson.

Og dette følte englænderen var respektløst. Det udtaler Paul Ince ifølge Daily Mail forud for weekends Championship-kamp mod Watford:

– Jeg gik direkte op for at se Sir Alex, fordi jeg fik en sms fra ham bagefter, hvor han sagde: "kom op og besøg mig".
 
– Så jeg selv, min kone og Thomas (Ince,red.) tog derop og tilbragte en time med ham. Det skuffede mig, fordi ingen af United-medarbejderne bad mig om et glas vin. Det brød jeg mig ikke om, det er mangel på respekt. Uanset hvem der vinder, taber eller spiller uafgjort, kan du sige, at du skal komme forbi og få en drink. Om det er vin eller te, er egentlig ligegyldigt.
 
– Ingen af deres ansatte gjorde det, så det var skuffende. Jeg kunne være ligeglad, men jeg er bare stolt af mig selv som manager, uanset om man bliver slået eller ej, så siger man, at man skal komme ind og få et glas vin, slutter Paul Ince.
 
Manchester United skal i weekenden møde Crystal Palace. 
 
 
Annonce