Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Giver sit bud: Her er den ideelle afløser for Jürgen Klopp

Af Emil Plovgaard
07.02.2023 Kl. 11:26
Han ville være ideel som afløser for Jürgen Klopp, lyder det.

Den tidligere Arsenal-spiller Charlie Nicholas har givet sit bud på, hvem der kan være den ideelle afløser for Jürgen Klopp, hvis tyskeren forlader Anfield.

Han peger på Ange Postecoglou fra Celtic som det perfekte match for Liverpool.

Postecoglou blev ansat som manager for Celtic i 2021, og han førte frem til guldmedaljer i ligaen og ligacuppen i 2021/22-sæsonen.

– Jeg ved, at Liverpools fans ikke ønsker, at Klopp skal væk, men hvad sker der, hvis han selv ønsker at forlade klubben? Kunne Ange blive en realitet i Liverpool?

– Ange har også ambitioner. Ja, han er hos en topklub, men ville en stor klub i en større liga have endnu mere tiltrækningskraft?

– Hvis Liverpool skulle lede efter en ny manager, ville Ange helt sikkert blive inkluderet i ligningen.

– Jeg hader at skulle skrive dette, fordi jeg ved, at en masse af mine Celtic-medfans ikke vil lide mig for det her, men Ange ville være ideel for Liverpool, skriver Nicholas i en klumme for Scottish Daily Express.

Klopp er på kontrakt med The Reds frem til 2026, og han er blevet hyldet for sine resultater med klubben, siden han blev ansat i 2015.

Den 55-årige tysker har ført klubben frem til en Premier League-, en Champions League-, en FA Cup- og en Carabao Cup-titel i sin tid i klubben.

I denne sæson er der dog kommet grus i maskineriet, da Liverpool har haft en elendig sæson, og som følge heraf er man at finde på 10.-pladsen i Premier League.

Liverpool tabte 0-3 til Wolves i lørdags, og der er 11 point op til top-fire, hvilket kan betyde, at klubben med stor sandsynlighed misser Champions League i næste sæson.

LÆS OGSÅ: Liverpool-ejere har taget stilling til Jürgen Klopps fremtid

Annonce