Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2021 12:51
Tidl. PL-dommer med kritik: Mané burde nok have haft en friløber

Mark Clattenburg mener, at Paul Tierney skulle have ventet med at have fløjtet til pause i opgøret mellem Liverpool og Manchester United.


Det endte i en nulløsning på Anfield i rivalopgøret mellem Liverpool og Manchester United.

Opgøret bød ikke på de store kontroversielle dommerkendelser, men den tidligere Premier League-dommer, Mark Clattenburg, mener dog, at Paul Tierney skulle have ventet lidt med at fløjtet til pause, og få sekunder kunne måske have resulteret i en friløber til Sadio Mané.

- Efter en stor optakt og masser af fokus, så kontrollerede Paul Tierney kampen uden de store kontroverser. Det eneste kontroversielle øjeblik kom i halvlegens tillægstid. Der var lagt et minuts tillægstid, og der var spillet 55 sekunder, da han fløjtede til pause, mens bolden var i spil på midten af banen, skriver Clattenburg i sin klumme på Daily Mail.

- Han ville have halvlegen til at slutte på et neutralt sted, men problemet var, at Liverpool spillede en lang bold, og Mané lignede en spiller, der var på vej i en friløber.

- Teknisk set burde Tierney have ventet indtil det ene minut var spillet. Han blev hjulpet af, at Mané og Lindelöf stoppede med at spille, så vi ved ikke helt, hvad der var sket, slutter Mark Clattenburg.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED