AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 13:21
Tidl. PL-bomber: Aubameyang er den vigtigste angriber i historien

Darren Bent mener, at Pierre-Emerick Aubameyang er den vigtigste Arsenal-angriber i historien.


Pierre-Emerick Aubameyang var endnu engang brandvarm for Arsenal i Premier League-sæsonen, hvor han scorede 22 mål, ligesom han med to mål mod Chelsea i FA Cup-finalen havde stor andel i, at trofæet røg til The Gunners.

Det har dog ikke ændret på, at der endnu ikke er enighed om en ny kontrakt, da Aubameyang overvejer sine muligheder grundigt, inden han skriver under på en ny aftale med London-klubben, som gerne vil forlænge.

Arsenal skal dog se for at få forlænget. Det mener den tidligere Tottenham-angriber, Darren Bent, som siger, at Aubameyang er den vigtigste angriber i Premier League-klubbens historie.

- Jeg ville betale ham lige præcis det, han vil have. Med den indsats, som han leverede mod Manchester City i FA Cup-semifinalen og så i finalen, som begge var store kampe, hvor Arsenal ikke blev spået en chance, så viste han, at han egenhændigt kan redde holdet.

- Den ligger til højrebenet. Selv hvis de skal sælge spillere for at få råd til at beholde ham, så ville jeg gøre det. De har spillere, som ikke er nødvendige. De har syv midterforsvarere, så de har råd til at sælge nogle.

- Aubameyang er deres vigtigste spiller, og man kan endda sige, at han er den vigtigste angriber i Arsenals historie. Jeg siger ikke, at han er den bedste, for det er Thierry Henry og Ian Wright, men Henry spillede for et fantastisk hold, lyder det fra Bent ifølge TalkSport.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED